Tangani Masalah Di Jalanan

Teknik terbaik untuk Menangani Kemarahan Jalan Anda dan Berinteraksi dengan Komuter yang Memacu Anda Gila

https://www.itsnabilck.com/kereta-sewa-kl/

Ia dinilai bahawa 80 peratus pemandu mengalami kemarahan jalan raya. Pasangkan dengan cara kita mengalami 300 jam pemanduan setiap tahun dan tidak ada yang mengejutkan tempat tanpa lelaki ini yang terkenal dengan ketukan brek, penghindaran isyarat, dan celana pendek telah menimbulkan sedikit tekanan dalam penampilan biasa kita sehari-hari.

Untuk lebih cepat mengetahui bagaimana mengawasi asap dan kerosakan jalan raya kerana kegagalan memandu, kami meminta Dr Robert Nemerovski, pakar dan master memandu yang terkejut dan marah di jalan raya untuk berkongsi beberapa petunjuk.

Apakah Kemarahan Jalan Raya?

Kemarahan jalan raya meningkat antara dua pemandu. Nemerovski mengatakan bahawa pemandu memasukkan surat-menyurat yang sia-sia tanpa kaedah sebenar untuk memeriksanya, jadi mereka menunjukkan kekecewaan mereka dengan kenderaan yang bergerak. Kepantasan yang semakin meningkat berlaku memandangkan cara kita disiapkan untuk mengawasi pemandu yang mengerikan. Pada asasnya, kita mencari orang untuk bermata liar, atau seseorang untuk mengakui atau mengganggu kita.

Kami Semua Pemandu ‘Mengerikan’

“Ingat, kita semua bersama-sama,” kata Nemerovski.

Seperti yang ditunjukkan oleh Nemerovski, kesan kami tentang kemarahan jalan raya telah banyak dibentuk oleh media untuk menggabungkan bukit-bukau yang menggunakan kelawar dan orang-orang macho. Tidak salah, itu akan mengatakan bahawa kita tidak, bukan? Untuk yang kurang menggelikan, kami walaupun semuanya melihat verbalisasi kemarahan jalan raya seperti mengikuti dengan saksama, meletupkan lampu, mematikan, memaki hamun, atau mengetuk brek sebagai pertukaran antara pesalah dan kemunduran. Tepat ketika kita mengalami ini, kita menjadi individu yang dirujuk.

Sejujurnya, kita semua menambah pemahaman satu sama lain untuk membuat pusingan. Dalam penilaian kedoktoran Nemerovsk, dia menyebutkan bahawa subjek mengenali tanda-tanda atau amalan kesukaran jalan raya dan selepas itu menyatakan apa yang telah mereka lakukan. “Ini mengejutkan mengingat fakta bahawa subjek dengan pasti merasa mereka adalah pemandu yang benar, sah, dan memadai, namun mengaku melakukan perkara-perkara ini,” ungkapnya kepada The Manual.

Semua perkara yang diperlukan adalah satu individu untuk mengurangkan kesulitan masa dan kita merasakan mereka adalah pesalah dan kita adalah individu yang dirujuk. Itu menjadikan kita tidak siuman. “Orang ramai berkeliling dengan banyak kejutan. Media telah membuat garis antara kekecewaan memandu biasa berbanding dengan pengawal jalan, bagaimanapun, beban, kekecewaan dan kejutan setiap orang memberi kesan kepada pelbagai pemandu,” kata Nemerovski.

Garis panduan sedikit demi sedikit untuk Menangani Kemarahan Jalan Raya

Tetapkan Mood

Ketahui sentimen yang anda bawa ke dalam kenderaan anda. Hari luar biasa di tempat kerja? Berjuang dengan S.O anda? Kelebihan wiski pada malam sebelumnya? Anda bertanggungjawab untuk menetapkan perspektif di dalam kenderaan anda sehingga anda dapat bersemangat untuk membuat pusingan dengan sedikit kekecewaan. Simpan logam lulus 80-an anda ke tempat aktiviti. Mainkan muzik yang menempatkan anda di ruang depan konvensional, lakukan refleksi pantas, tetapkan suhu, minum air, kemudian tekan pedal ke logam.

Berhenti Membuat Penilaian Keperibadian

Anda memandu dan seseorang di seluruh bandar mencapai sesuatu yang tidak tepat. Perhatikan jika otak anda benar-benar memisahkan watak mereka atau membuat keputusan tergesa-gesa mengenai tempat mereka tinggal, tindakan mereka, atau pertembungan politik. “Ini satu keajaiban yang disebut dehumanisasi,” kata Nemerovski. “Anda boleh membiarkan diri anda menjadi lebih kuat terhadap seseorang sambil mempercayai mereka sebagai manusia.”

Anda benar-benar merenungkan individu itu dan tidak mempunyai pilihan untuk merasa baik atau bertindak dengan cara berisiko yang menjadikan kehidupan dan pemerintahan mereka tidak seperti yang anda miliki. Sekiranya seseorang memotong anda, ketuklah humor anda dan terima, “Mereka nampaknya sudah terlambat ke kelas atau akan kencing.” Kami semua pernah ke sana.

Awal Dengan Kebaikan

Sengaja memberi yang lain kepada gabungan dan lulus. Tidak syak lagi, bersikap indah. Ini boleh menyebabkan reaksi berantai yang melingkari kembali apabila anda sangat memerlukannya, atau anda akan melihat betapa mudahnya dan yang lebih baik daripada rata-rata tidak membenarkan perjalanan anda menjadi keterlaluan.

Carilah Jalan Tinggi

Tukar ke jalan lain, biarkan pedal-pushher berlalu, dan berhenti dari konflik remaja untuk terus membuat pusingan. Sekiranya anda menilai insentif anda sebagai seorang lelaki dengan memukul nenek ke lampu merah yang menyertainya, anda harus mempertimbangkan untuk bercakap dengan tuan seperti Nemerovski. Tidak ada rasa tidak hormat dalam mengharapkan ketidaknyamanan anda.

Jangkaan Orang Gila

Kami bersedia untuk mencari pemandu yang mengerikan namun kami tidak mengakui bahawa mereka gila. Nemerovski mencadangkan bahawa bertolak ansur dengan pelbagai pemandu boleh dilepaskan atau dilepaskan dengan mudah, atau ingin menyerang anda atau menyerang yang tidak berkaitan dengan anda.

Iklan : Dapatkan sewa kereta murah kl anda bersama kami. Hubungi kami di 019 967 1127 untuk kereta sewa murah kl. Jangan tunggu lama-lama, sewa kereta murah kl anda sekarang.