proton x70

Proton telah menyediakan kami dengan lebih banyak maklumat mengenai SUV X70 yang akan datang, masa ini membebaskan spesifikasi dan butiran variasi model barunya.

Kereta Sewa

Sebanyak empat varian akan ditawarkan, termasuk Standard 2WD, 2WD Eksekutif, AWD Eksekutif, dan Premium 2WD. Semua varian Proton X70 berkongsi enjin petrol empat silinder turbocharged TGDi 1.8 liter yang tidak mempunyai 181 hp dan 285 Nm. Transmisi automatik enam kelajuan adalah pilihan tunggal, kuasa routing sama ada di hadapan atau keempat roda, bergantung kepada spesifikasi.

Base Standard 2WD X70 dilengkapi dengan sopan, termasuk:

Roda aloi 17-inci
Lampu suluh halogen
Kerusi kain hitam
Sistem infotainment skrin sentuh 8.0 inci
Kamera pandangan belakang
Menggerakkan tahap sehingga 2WD Eksekutif, varian ini menambah lagi peralatan ini, termasuk:

Iklan Berbayar : Dapatkan sewa kereta murah kuala lumpur anda bersama KARLOOP

Roda aloi 18 inci
Lampu depan LED dengan DRL LED
Tempat duduk kulit hitam
Tempat duduk pemandu boleh laras kuasa
Kamera pandangan sekeliling 360 darjah
Varian tunggal AWD Proton X70 terus menambah:

Sistem Pemantauan Tekanan Tayar (TPMS)
Bagi variasi Premium 2WD Premium, varian ini termasuk:

Sistem Bantuan Pemandu Lanjutan (ADAS)
Kerusi kulit Nappa Brown
Kerusi penumpang hadapan boleh laras kuasa
Sunroof panoramik

Lima warna badan tersedia, walaupun Premium 2WD akan menerima semua lima warna, termasuk Snow White, Armor Silver, Jet Grey, Cinnamon Brown, dan Red Flame. Model 2WD Eksekutif mendapat empat warna tidak termasuk Flame Red, manakala dua model yang lain (Standard 2WD, Executive AWD) hanya boleh mempunyai dua warna.

Artikel Berbayar : Anda mencari kereta sewa murah di kuala lumpur ? Layari https://www.karloop.com.my/kereta-sewa-kuala-lumpur/

Jika kerosakan variasi kelihatan biasa, Proton telah mengambil daun dari buku Honda dengan CR-V baru, kerana Proton telah menyimpan semua loceng dan wisel untuk model 2WD yang paling mahal, sementara model AWD.

Potongan terakhir teka-teki adalah harga model baru barisan. Proton telah menjelaskan bahawa harga hanya akan diumumkan lebih dekat dengan debut SUV.