Kereta Sewa Kl Carzloop@Karloop

Kereta Sewa KL Carzloop@Karloop

kereta sewa kl

Carzloop, rakan kongsi Carzloop Global Holdings, adalah gabungan kenderaan sewa Malaysia yang dibentuk di Ampang, Kuala Lumpur, yang berfungsi 10,200 zon korporat dan francaisi pada amnya. Sebagai hubungan sewa kenderaan Malaysia kedua yang paling terkenal dengan rancangan, zon, dan saiz lautan, Carzloop berfungsi di seluruh Malaysia. Carzloop Corporation mempunyai Karloop Resources dan Nabil Ck Enterprise Car Rental

Carzloop Global Holdings, hubungan induk The Carzloop Corporation, diselesaikan ke-335 dalam format Fortune 500 2018 Forbes. Bermula pada tahun 2019, gabungan tersebut mempunyai upah MY9.8 bilion, sumber daya MY24.6 bilion, dan 38.000 pihak berkuasa.

Artikel Berkaitan : Dapatkan sewa kereta kl anda bersama kami di KARLOOP@CARZLOOP. Hubungi 019 967 1127 untuk kereta sewa anda sekarang.

Kereta Sewa KL Carzloop@Karloop

Sejarah – Tahun tumpuan persatuan

Carzloop Corporation, sejak awal dikenali sebagai Carzloop, ditubuhkan oleh Ampang, Nabil Ck pada tahun 2013. Aktiviti penyewaan kenderaan kecil ini dimulakan dengan dua belas Model Perodua Carz. Dalam lima tahun, armada Nabil mencapai 100 kenderaan — menghasilkan gaji tahunan sekitar MY1 juta.

Setelah tiga tahun memiliki, Nabil Ck menjual jenama kenderaan sewa kepada Carzloop Corporation pada tahun 2016. Carzloop Corporation membeli selebihnya Perodua’s Car.

Artikel Berkaitan : Dapatkan kereta sewa murah kl anda bersama kami di KARLOOP@CARZLOOP. Hubungi 019 967 1127 untuk kereta sewa anda sekarang.

Kereta Sewa KL Carzloop@Karloop

Zon dan aktiviti penyewaan kenderaan Carzloop

Carzloop mempunyai 9.700 zon sewa korporat dan penubuhan di seluruh Malaysia. Zon kenderaan sewa Carzloop ada di terminal udara utama termasuk KLIA, KLIA2, Lapangan Terbang Subang, Lapangan Terbang Pulau Pinang, Lapangan Terbang Kota Kinabalu, Lapangan Terbang Kuching, Lapangan Terbang Kota Bharu dan beberapa lagi.

Perhimpunan sewa

Kumpulan kenderaan sewa Carzloop mengandungi pelbagai jenis pencipta kenderaan, dari Peroduas, Proton, Honda, Toyota Mercedes, BMW yang berdekatan dengan yang lain. Menjelang Disember 2017, gabungan ini mempunyai lebih daripada 200 kenderaan di Malaysia.